top of page

HVA ER INTERIØRDESIGN PROSJEKT PÅ NETT?

Det er alternativ for møbler og ombygging ved hjelp av online design.

Enten hjemmet ditt eller bare et rom har behov for full renovering eller en ny omlegging av design, har vi en tilpasset klar til bruk løsning som sparer deg for tid og penger. Vi vil transformere informasjonen du gir for å skape din drømmebolig.

 

Om cirka 4/6 uker vil du motta en tilpasset interiørdesignplan levert i din e-post innboks, med en design regissert og godkjent av Ernesto Fusco.

Planen din vil omfatte møbler- og materialvalg, tekstiler og ombygginger, en detaljert planløsning og en handleliste klar  for deg til å implementere selv!

Dette er det perfekte alternativet for kunder i nærheten eller langt borte som ønsker Ernesto Fusco Interiors utseende uten full service.

Hvordan fungerer interiørdesign prosjekt på nett?

moodboard interiør.png

01

LÆRE OM DEG

Før du kommer i gang, må du fylle ut et kort spørreskjema om hvilket rom du ønsker å pusse opp. På dette tidspunktet vil vi sende deg en e-post med kostnadene for tjenesten basert på dine forespørsler, og vi vil informere deg om hvordan du fullfører kjøpsprosedyren. Når betalingen er mottatt, kontakter vi deg for å starte den andre fasen.

02

DET ER HER MOROA BEGYNNER

Det er her moroa begynner. For å dele drømmeområdet ditt, ber vi deg sende oss bilder av rommet / rommene, en samling av bilder du liker, farger, materialer, møblement, atmosfærer og hva som kan hjelpe oss med å levere planer som passer for din smak og livsstil. Og selvfølgelig en plantegning av rommet/rommene, hvis du ikke har eller ikke vet hvordan du skal gjøre det, bekymre deg ikke, vi lager et utkast fra bildene du sender oss og sender det tilbake til deg for å fylle ut med tiltakene som vi vil markere.

03

NÅ KAN DU LENE TILBAKE OG SLAPPE AV

Nå kan du lene deg tilbake og slappe av mens vi gjør drømmeområdet ditt til en realitet. Om omtrent 4/6 uker vil du motta en e-post med den digitale kopien av designplanen din og en handleliste med klikkbare lenker til alle produktene dine. Som en tilleggsbonus til denne tjenesten, tillater vi ett  gratis gjenvalg om det er noe du vil endre.

Dette er et eksempl av hva du vil få fra oss i mailen 

full interior renovation.jpg
Lista arredi.jpg
bottom of page